Difficulty logging in

Talk about everything and anything else in here.
Post Reply
User avatar
EaglesOwntheSky
Posts: 3152
Joined: Fri Aug 31, 2012 3:47 pm
Location: Cheney

Lately, the Red Zone has been rejecting my logins across many devices. When I click "reply to topic" it will ask me to login. When I put in my user information, I get a long load time and it is almost as if the page has refreshed instead of logging me in. I get no error message.

I have had failure logging in from the main page, from replying to a thread, and from entering through the registration link.

My workaround was clicking on a user profile, being asked to log in to view the profile, and then hitting the information. I am not sure why this workaround got me in while the other do not, but there you have it.


The failures have occurred on my two personal computers, my mobile device, and both of my work computers.
Image
User avatar
EaglesOwntheSky
Posts: 3152
Joined: Fri Aug 31, 2012 3:47 pm
Location: Cheney

Update:

The workaround isn't when I click a profile. I just got booted and tried logging in that way and it didn't work.

The actual workaround is clicking "Remember Me" seems to keep me logged in. Otherwise, I will be booted immediately upon login.
Image
User avatar
Obzerver
Posts: 2597
Joined: Wed Feb 10, 2010 2:37 pm

Happened to me couple of weeks ago...same thing.
Ranger sent me $10 and said deal with it and then it worked. Also ask Ranger for stock pics.
Actually tried getting ahold of someone and was unsuccessful then it just worked
chris
Admin
Posts: 22
Joined: Wed Apr 02, 2008 2:32 pm

I'll look into this further. I've had other reports
chris
Admin
Posts: 22
Joined: Wed Apr 02, 2008 2:32 pm

Is this issue any better for anyone. I've made some adjustments to see if it helps
User avatar
EaglesOwntheSky
Posts: 3152
Joined: Fri Aug 31, 2012 3:47 pm
Location: Cheney

chris wrote:
Wed Apr 03, 2019 6:36 am
Is this issue any better for anyone. I've made some adjustments to see if it helps
I just tried logging in and had the same result.

When I logged in without clicking "Remember me", I got the "You must log in in order to reply to this topic" response. Almost as if I had refreshed the page.

When I logged in while clicking "Remember me", I had no issues.

Just a theory, but this forum has never really supported me being logged into multiple devices. Usually if I log into a new device, it will kick off the old device. This has essentially made the "Remember Me" button ineffective for me, as I am logging in from several devices and the Remember Me won't keep me logged in multiple devices. This is why I was locked out for a week with this new error, as I did not think to click "Remember Me".

Perhaps the system is having trouble kicking me off of previous devices?
Image
chris
Admin
Posts: 22
Joined: Wed Apr 02, 2008 2:32 pm

Can you all try again. Thanks
User avatar
EaglesOwntheSky
Posts: 3152
Joined: Fri Aug 31, 2012 3:47 pm
Location: Cheney

Seems to have worked for me. Thanks Chris!
Image
Post Reply

Cal Poly
Eastern Washington
Idaho
Idaho State
Montana
Montana State
North Dakota
Northern Arizona
Northern Colorado
Portland State
Sacramento State
Southern Utah
UC Davis
Weber State